Geen producten gevonden...
Sokken met print: dit zijn de leukste sokken!

Sokken met print: dit zijn de leukste sokken!

Scroll verder
  • home
  • blog
  • Sokken met print: dit zijn de leukste sokken!

Het kan zijn dat jij die ene persoon bent die alleen maar basis sokken draagt. Dat vinden wij niet gek, maar wel bijzonder. Want, hoe kun je alleen maar saaie sokken dragen terwijl er een wereld aan leuke sokken te vinden is? Naast jouw basic sokken moet ook er ook stel hippe sokken met toffe prints klaar liggen in jouw sokkenmand. Zo kun je namelijk voor elke gelegenheid een vrolijk detail toevoegen aan je outfit. Wij helpen je met het zoeken naar leuke sokken. Laat je inspireren in dit blog en ontdek welke leuke sokken met print zo snel mogelijk nog in jouw sokkenla terecht moeten komen! 

Lekker burgerlijk

Leuke sokken zorgen voor blije voeten. Welkom Happy Socks in onze lijst van leukste sokken voor heren en dames. Het is misschien gek, want deze sokken zijn eigenlijk helemaal niet zo burgerlijk. Want welke doorsnee gewone burger loopt er nu met hamburger sokken aan? Nou, iedereen die denkt dat fastfood the way to go is. De Hamburger Sokken van Happy Socks zijn gewoon heerlijk om naar te kijken en hebben een lekker fel kleurtje. Met deze ‘vette’ sokken weet je zeker dat jij de leukste sokken besteld! 

Hamburger sokken van Happy Socks  

Sportsokken in stijl

Waarom moeten sportsokken altijd saai zijn? Je kunt toch ook tijdens het sporten de show stelen met een leuke print? Natuurlijk! Bij Websocks is niks te gek en daarom kun jij met de Apollo Fashion sportsokken jezelf helemaal in het zweet werken, maar dan wel in stijl! Zoek je vrolijke en leuke sportsokken? Bestel dan deze sportsokken. Kom van die bank af en maak van jouw sportsessie een stijlvol moment. 

Apollo Fashion sportsokken

Wie heeft gezegd dat sporten niet in stijl kan? 

Pantersokken: zo lekker gewoon gebleven

Je kunt van alles vinden over panterprint, maar het bestaat niet dat je er geen mening over hebt. Pantersokken zijn gewoon helemaal hip en dat vinden wij ook best logisch. Het zijn sokken die gezien mogen worden en helemaal passen in de sokkentrends voor 2021. Ben je fan van panterprint, maar vind je het toch wat spannend om met iedereen te delen? Dan koop je toch gewoon pantersokken! Zo kun jij toch nog genieten van jouw fascinatie voor panterprint, zonder dat het gelijk extreem opvalt. Want heel eerlijk, een complete outfit van panterprint is een keuze die letterlijk om aandacht schreeuwt. Maar, met dit Fashion pack panter van Apollo kies jij voor subtiele hints van panterprint. Daarnaast vind je in dit pakket ook zebra print sokken. En daarmee heb je weer een streepje voor! Lekker veelzijdig die dieren print sokken.

Pantersokken van Apollo 

Met onze zebrasokken heb jij sowieso een streepje voor!

Dino sokken voor kids

We mogen natuurlijk niet de sokken voor kinderen vergeten. Want natuurlijk willen de kids ook sokken waar ze blij van worden. Wij zijn zelf helemaal fan van de Yellow Moon dino sokken. Dit zijn echt stoere kinder sokken voor alle kids die fan zijn van dino’s. Deze kindersokjes zijn naadloze sokken en daarom lekker comfortabel. Wedden dat je een extra paar van deze sokken moet kopen? Het liefst dragen ze deze sokken elke dag, dus kan een extra paar kinder dino sokken in dit geval geen kwaad!

Dino sokken kinderen

No stress met Ying Yang Cow sokken

Kom helemaal tot rust met de Ying Yang Cow sokken van Happy Socks. Je bent helemaal in balans met deze vrolijke sokken aan je voeten. Stap je met het verkeerde been uit bed? Dan grijp je deze sokken uit je sokkenla en kan het niet anders dat je op vrolijke voet weer verder gaat. Zwart wit, Ying Yang en koeien: daar word je vrolijk van, dat kan gewoon niet anders! 

Ying Yang Cow van Happy Socks

Bier sokken uit blik

Huh, wat zeg jij nou? Het is toch soep uit blik? Nee, hoor! Je leest het goed want bij Websocks vind je 'gewoon' bier sokken! Deze speciale sokken zijn gebrouwen in China en zorgen ervoor dat jij na één biertje, of misschien wel twee, nog heerlijk recht vooruit kan lopen. Bier sokken in blik zijn natuurlijk helemaal leuk voor jezelf, maar zijn ook het perfecte cadeau voor die ene vriend of vriendin die wel van een biertje houdt. De bier sokken zijn er in drie soorten smaken namelijk: Pils, Radler en Bok! En als je niet kan kiezen, koop je ze toch gewoon lekker alledrie. Proost!

Bier sokken in blik

Sokken in alle soorten maten

En zo komen we aan het einde van onze lijst ‘de leukste sokken met prints’. Van hippe sportsokken tot aan pantersokken, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben de perfecte sok voor jou! Ga je liever als een saaie sok door het leven? Geen probleem! Want dan hebben wij voor jou gewone basic sokken. Dat scheelt weer keuzestress. Wil je daar meer over weten? Check dan ons blog over Premium Basic Sokken van Websocks: dat zijn katoenen sokken van geweldige kwaliteit. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar comfortabele sokken, dan zijn de naadloze sokken van Websocks helemaal perfect voor jou! Je vindt alle soorten sokken bij Websocks: dé online sokken expert!

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »