Geen producten gevonden...
Websocks Premium Basic Sokken: kwaliteit en toch ook lekker basic!

Websocks Premium Basic Sokken: kwaliteit en toch ook lekker basic!

Scroll verder
  • home
  • blog
  • Websocks Premium Basic Sokken: kwaliteit en toch ook lekker basic!

Yes, we hebben ons eigen sokkenmerk! Toen wij om ons heen keken in de wereld van sokken, kwamen wij tot de conclusie dat er vaak saaie sokken te vinden zijn. Dat moet anders want, online sokken kopen is veel meer dan simpelweg klikken en bestellen. Daarom trokken wij onze stoute sokken aan en maakten we ons eigen Websocks sokken merk. En dat is gelukt! Maak kennis met onze Premium Basic Sokken van Websocks. Deze sokken zijn van perfecte kwaliteit en dat voor een geweldige prijs. Lekker in balans! We hebben sokken voor heren, sokken voor dames en eigenlijk gewoon sokken voor iedereen. Onze unisex sokken zijn premium en toch ook lekker basic! Ontdek in dit blog waarom ons nieuwe sokkenmerk jouw voeten warm laten lopen.

Maak je voeten blij!

Onze premium basic sokken zijn extreem comfortabel. En dat is belangrijk want, sokken die niet lekker zitten, zorgen ervoor dat je snel op je teentjes getrapt bent. Irritatie onder je voet is namelijk niet wat je wilt. Dit kun je voorkomen wanneer je online sokken koopt bij Websocks. Onze premium basic sokken zijn zo ontworpen dat je geen naad meer voelt en dat je heel de dag op wolken van katoen loopt. Dus maak je voeten blij met comfortabele sokken van Websocks, want comfort is gewoon de basis. It’s so basic! 

Premium basic sokken zijn naadloze sokken 

We hebben ons letterlijk uit de naad gewerkt om ervoor te zorgen dat jij geen naad meer voelt. Want ook onze basic sokken zijn naadloos en daardoor extreem comfortabel. We kunnen hierover zoveel vertellen dat wij een apart blog schreven om uit te leggen waarom naadloze sokken het nieuwe normaal is

Websocks Premium Basic Sokken

Zeg vaarwel tegen zweetvoeten

Daar zit een luchtje aan! Nee hoor, onze basic sokken zorgen ervoor dat jij geen last meer hebt van zweetvoeten. Hoe dan? Dat komt omdat wij sokken hebben gemaakt met een hoog katoen percentage. Doordat we katoen als basis gebruiken, heb je minder last van zweetvoeten. Dit is dus een veel betere optie dan sokken die synthetische materialen gebruiken. Met onze eigen merk sokken zetten wij je niet op het verkeerde been. 

De voordelen van katoenen sokken

Katoenen sokken hebben veel voordelen. We schreven al dat sokken van katoen veel beter zijn tegen zweetvoeten. Daarnaast zijn de premium basic sokken van Websocks gemaakt van gekamd katoen. 

Wij horen je denken: wat is dat en wat is dan het voordeel? Dit is een proces waarbij de kortste garen verwijdert worden. Hierdoor wordt de kwaliteit van de katoenen sokken veel beter. De stof wordt zachter waardoor er na het wassen van de sokken minder pluisjes ontstaan. Je katoenen sokken gaan dus ook veel langer mee!

Premium Basic Sokken zijn gemaakt van gekamd katoen, hierdoor zijn de sokken van goede kwaliteit.

Perfecte kwaliteit sokken voor een leuke prijs  

Onze premium sokken zijn qua prijs en kwaliteit in perfecte balans. De geweldige kwaliteit komt doordat we 200 naalden gebruiken bij het maken van de sok. Door de hoeveelheid naalden zorgen we ervoor dat er weinig ruimte ontstaat tussen de draden van het katoen. We gaan letterlijk tot het gaatje om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe katoenen sokken sterk zijn, niet pluizen en uiteindelijk lang mee gaan. Dus zoek je perfecte kwaliteit heren sokken of dames sokken? Dan zit je ook goed met ons eigen merk unisex sokken. Dat zijn sokken voor iedereen en ook nog eens voor een leuke prijs.

Je kunt trouwens jouw favoriete sokken makkelijk terug vinden in je sokkenmand, want onder de voet staat de naam websocks en de maat. Zo wordt het wassen van je sokken nog makkelijker, en weet je altijd waar jouw favoriete sokken vandaan komen!

Premium basic sokken zijn milieuvriendelijk

Weet je wat onze sokken nog mooier maken? Het OEKO-tex certificaat. We hebben ervoor gezorgd dat onze sokken voldoen aan de eisen van OEKO-tex. Dat betekent dat onze premium sokken milieu- en mensvriendelijk geproduceerd zijn. 

Als de basis maar goed is! 

En zo is het maar net, want met een goede basis maken wij jouw voeten blij. Naast die goede basis maken we online sokken bestellen nog makkelijker! Bij Websocks koop je namelijk nieuwe sokken gewoon vanaf de bank. Easy as that!

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »