Geen producten gevonden...
Perfect comfort dankzij naadloze sokken

Perfect comfort dankzij naadloze sokken

Scroll verder
  • home
  • blog
  • Perfect comfort dankzij naadloze sokken

Op het gebied van sokkentrends is comfort een heel belangrijke factor. Een sok moet aanvoelen als een tweede huid en vervelende naden en randen horen daar niet bij. Gelukkig zijn er steeds meer fabrikanten die zich uit de naad werken om meer nadruk te leggen op comfort. Naadloze sokken voor dames en heren zijn daar een goed voorbeeld van. We leggen je graag uit wat naadloze sokken zijn en welke naadloze sokken je volgens ons niet mag missen in jouw sokkenmand!

Wat zijn naadloze sokken?

Naadloze sokken zijn sokken waarvan je de randen en naden niet voelt. Voordat je je dus genaaid voelt: deze sokken hebben dus wel degelijk naden, maar hier heb je geen last van. Naadloze sokken en sokken zonder naad zijn dus twee verschillende definities. Sterker nog: sokken zonder naad bestaan niet. Naden zorgen er immers voor dat verschillende stukken stof in verschillende vormen geweven kunnen worden. 

Naadloze sokken zijn sokken die handgeketteld zijn. Dit betekent dat de sok met de hand dicht wordt gemaakt. Deze zijn een stuk comfortabeler dan machinale naden, die over het algemeen een stuk groffer zijn afgewerkt. 

Naadloze sokken hebben dus wel een naad, maar hier heb je geen last van. Alle sokken die als naadloos worden aangeduid in onze webshop zijn dus handgeketteld voor optimaal comfort! 

Naadloze sokken hebben wel een naad, maar deze voel je niet.

Waarom jij naadloze sokken nodig hebt

Het grootste voordeel van naadloze sokken is het draagcomfort. Groffe naden en randen zijn vervelend wanneer ze duidelijk voelbaar zijn. Vooral wanneer je een strakke schoen om je voet hebt, kunnen deze naden voor irritatie zorgen. Zowel mentaal, als aan de voet. Met naadloze sokken is dit probleem verleden tijd. Bij naadloze sokken voel je de naad namelijk niet of nauwelijks. Dit zorgt voor een optimaal draagcomfort. 

Naadloze kindersokken

Als kind ren en rol je wat af. Voor kinderen is het daarom extra fijn om naadloze sokken te dragen. Gelukkig zijn er ook veel naadloze kindersokken te verkrijgen. In de meest vrolijke printjes of gewoon lekker basic. Zo kunnen ook kinderen zonder geïrriteerde teentjes en hieltjes lekker ravotten. 

Deze naadloze sokken mag je niet laten liggen

In onze webshop vind je sokken in verschillende soorten en maten. Alle handgekettelde sokken worden in de webshop aangeduid met ‘ZONDER NAAD’. Zo vind je eenvoudig de naadloze sok die bij jou past. Wij lichten er een paar voor je uit om je op weg te helpen. 

Ben je op zoek naar een basic sok met een hoog draagcomfort? Dan zijn Bamboe sokken echt iets voor jou! Deze sokken zijn namelijk naast naadloos ook nog eens extreem zacht. Daarnaast houden Bamboe sokken je voeten lekker fris, omdat ze goed ademend en absorberend zijn. Perfect voor de geïrriteerde zweetvoeten of gewoon als je graag comfort aan je voeten ervaart. 

Ga je liever voor nog zachter en warmer? Kies dan voor Merino wollen sokken of naadloze thermosokken Deze sokken van speciaal schapenwol zijn extra zacht en houden je voeten lekker warm in de winter. 

Naadloze sokken van Websocks

Staat naast comfort ook kwaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben we leuk nieuws. Websocks heeft namelijk een nieuw en eigen product ontwikkeld op basis van onze jarenlange kennis en ervaring. Deze Premium Basic Sok heeft een perfect draagcomfort en is van hoge kwaliteit dankzij een combinatie van premium katoen, polyamide en elastaan. Uiteraard zijn ook deze sokken handgeketteld en dus naadloos!

Waar kun je naadloze sokken kopen?

Draagcomfort en kwaliteit staan bij Websocks voorop. Daarom shop je vele verschillende naadloze sokken simpel in onze webshop. Van heerlijk warme wintersokken, tot naadloze footies. Je shopt ze allemaal bij Websocks!

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »