Geen producten gevonden...
Deze 3 PUMA sokken zijn perfect voor de zomer!

Deze 3 PUMA sokken zijn perfect voor de zomer!

Scroll verder
  • home
  • blog
  • Deze 3 PUMA sokken zijn perfect voor de zomer!

Yes! Het voorjaar is begonnen. De eerste warme lentedagen maken de komende weken hun opwachting. Tijd om je kledingkast te updaten en helemaal zomerproof te maken. Daarbij horen natuurlijk ook de leukste en vooral meest comfortabele sokken voor de zomer. En laat dat comfortabele maar aan PUMA over. In dit blog vertellen we je welke drie PUMA sokken perfect zijn voor de zomer voor zowel dames als heren! 

1. PUMA Quarters: de klassieke enkelsok die niet afzakt.

PUMA Quarters zijn heerlijke lichtgewicht sokken voor in de zomer. De quarters zijn halfhoog. Dat wil zeggen dat ze niet zo lang zijn als reguliere sokken, maar wel net tot boven de enkel komen. Hierdoor zakken deze enkelsokken gegarandeerd niet af! 

De PUMA Quarters zijn verkrijgbaar in een 3-pack. Hierbij zijn verschillende kleurcombinaties mogelijk, zoals volledig zwart, wit, beige of navy, maar ook combinaties met grijstinten en denim kleuren. 

Liever een sok om in te sporten? De PUMA Quarters zijn ook verkrijgbaar als Train Light Quarters. Deze sokken hebben dezelfde pasvorm als de reguliere Quarters, maar zijn extra licht en extra luchtig. Zo heb je met de PUMA Train Light Quarters zelfs na een intensieve work-out nog steeds een fris gevoel! 

2. PUMA Sneakersokken: de meest gedragen sneakersok van Nederland.

De sneakersok van PUMA staat bekend om zijn perfecte pasvorm en kwaliteit. De PUMA Sneakersok is niet voor niets een van de populairste sneakersokken ter wereld! Deze Sneakersok valt net iets lager dan de PUMA Quarter. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor de lage sneakers die je vaak in het voorjaar en de zomer draagt!

Ook is de PUMA Sneakersok verkrijgbaar in een 3-pack in de kleuren zwart, wit, beige, navy en verschillende kleurcombinaties. De sokken zijn gemaakt van zacht katoen in combinatie met zorgvuldig geselecteerde materialen. Hierdoor zitten deze sneakersokken heerlijk aan je voeten. Het gebruik van de juiste garens zorgt voor de perfecte pasvorm en dat de sokken niet afzakken. Pluspuntje! 

Net als de Quarters zijn ook de sneakersokken van PUMA verkrijgbaar in een Light Train variant. Dat betekent dat ook sporten voortaan mogelijk is in een lichte sneakersok. Ideaal voor zowel buiten- als binnensporten tijdens warme zomerdagen! 

3. PUMA Footies: de sok die niet gezien mag worden!

Tot slot heeft PUMA ook de ideale sok voor jou als je liever helemaal geen sok laat zien. De zogeheten PUMA Footies komen namelijk niet boven jouw schoen uit. Zelfs in de laagste sneaker lijkt het alsof je geen sokken draagt, maar niets is minder waar. Dankzij de PUMA Footies bescherm jij je voeten, ervaar je extra draagcomfort en geef je je voeten voldoende ventilatie. Geen last meer van zweetvoeten, maar wel lekker je gebruinde enkels showen deze zomer. 

De Footies zijn verkrijgbaar in een 3-pack in de kleuren zwart en wit. Dat maakt eigenlijk niet uit, want de PUMA Footies zie je niet. Maar je wilt ze wel! 

Zomersokken van PUMA

Zomer- en wintersokken. Er zit een heus verschil tussen. Dat weet PUMA als ervaren sokkenfabrikant als geen ander. Shop daarom onze selectie PUMA zomersokken online in de webshop van Websocks of bekijk het hele assortiment PUMA sokken

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »