Geen producten gevonden...
Bamboe sokken: comfortabel, duurzaam en milieubewust

Bamboe sokken: comfortabel, duurzaam en milieubewust

Scroll verder
  • home
  • blog
  • Bamboe sokken: comfortabel, duurzaam en milieubewust

We horen je denken: bamboe sokken? Loop ik dan op straat met een paar bamboestokken onder mijn voeten? Of je denkt misschien dat de bamboe sok alleen maar voor de duurzame hipsters en de geitenwollensokken mensen zijn? Nou, daar denken wij bij Websocks heel anders over. We zien namelijk dat bamboe sokken steeds meer terrein winnen vanwege duurzaamheid en comfort. En nee, duurzaam betekent niet gelijk een aanslag op je portemonnee. Dus ook jij kan verschil maken door te kiezen voor bamboe sokken. Daarnaast zijn bamboe sokken ook nog eens heel comfortabel en zacht. Er zijn dus genoeg voordelen om te kiezen voor bamboe sokken. Ontdek alle geheimen over de bamboe sok in dit blog.

Extra skinny, extra comfort

De bamboe sok is lekker dun! Heerlijk zou je kunnen zeggen, juist doordat deze sokken zo lekker skinny zijn heb je perfect comfort. Het is alsof je een tweede huid aantrekt die je nooit meer uit wilt doen (tip: doe de sokken wel uit wanneer het tijd is voor een wasje). In ieder geval zijn bamboe sokken extreem dun wat ervoor zorgt dat jij heel de dag lekker blijft lopen.

Websocks is expert op het gebied van sokken en daarom willen we wel nog een extra side note plaatsen over het slijten van bamboe sokken. Deze sokken zijn extreem dun en zullen hierdoor wel sneller slijten. Onze eigen premium basic sokken zijn sterker en meer slijtvast. Zou je een vergelijking maken tussen bamboe sokken en premium basic sokken van Websocks? Dan zal de bamboe sok sneller slijten. We zouden geen sokken expert zijn als we dat niet aan je voor zouden leggen. Goed om te weten toch?

Bamboe sokken zijn lekker dun, hierdoor heb je perfect comfort!

Het zijn zachte sokken die helpen tegen zweten

Fluweelzacht, superzacht of extreem zacht. Geef het een naam, maar  bamboe sokken zijn sowieso ‘zacht’. De sokken voelen aan als een tweede huid en sluiten helemaal perfect aan. Jouw voeten zullen je dankbaar zijn, want zo comfortabel waren ze nog nooit. En dan vergeten we bijna te zeggen dat dit ook perfecte sokken zijn tegen zweetvoeten. Dus laat je voeten op adem komen en geef ze wat lucht door te kiezen voor de bamboe sok.

Apollo Bamboe sokken

Bamboe sokken zijn echte milieuactivisten 

Wat hebben sokken en het milieu met elkaar te maken? In dit geval heel veel! Bamboe sokken zijn namelijk milieuvriendelijk en ook nog eens heel duurzaam. Waarom? Omdat bamboe een betere keuze is dan katoen. Bij katoen worden er namelijk veel bestrijdingsmiddelen gebruikt. Deze middelen komen uiteindelijk terecht in het water waardoor er veel vervuiling ontstaat. Bij bamboe is dat niet nodig waardoor het produceren van de sokken helemaal milieuvriendelijk is. En de verpakking dan? Ook daar hebben we aan gedacht, deze is ook helemaal milieuvriendelijk. 


De bamboe sokken zijn trouwens voorzien van een OEKO-tex certificaat, zo weet je zeker dat je een milieubewuste keuze maakt en dat de materialen van de bamboe sokken geen schadelijke stoffen bevatten. En dat is weer goed voor jouw huid en gezondheid. 

Bamboe sokken zijn milieuvriendelijk en daarom een duurzame keuze.

Bamboe sokken zijn lekker flexibel

Lekker flexibel, dat is toch wat we allemaal willen? Onze bamboe sokken zijn lekker flexibel en zeer comfortabel. Dit komt omdat de rand van de sokken niet knellen. Het elastiek sluit goed aan en de sokken zakken niet af. Gelukkig zit je niet in de knel wanneer je aan het einde van de dag je sokken weer uit doet. De boord van de sok zorgt er namelijk voor dat je heel de dag comfortabel in je sokken kan lopen, en niet ernaast. Zeg maar dag tegen die vervelende jeuk, irritatie of gek patroontje in je huid na een dagje sokken dragen.

Wil je liever bamboe sokken die onzichtbaar zijn, zodat jouw sneaker alle aandacht krijgt en goed kan shinen? Dan zijn de bamboe sneakersokken een perfecte oplossing. Zo flexibel dat ze zelfs onzichtbaar kunnen worden. De bamboe sok past gewoon bij elke outfit.

Nu ken je alle geheimen van de bamboe sok

Nu ken je alle geheimen en voordelen van bamboe sokken. Wil je op frisse en comfortabele voeten lopen? Dan zit je met bamboe sokken op het juiste spoor. Ze nemen vocht op, ademen goed en zijn ook nog eens veel duurzamer dan katoenen sokken. Dit zijn sokken voor iedereen en niet alleen voor de milieubewuste hipster.

Bestel je bamboe sokken bij Websocks

Ooit gedacht dat er zoveel te vertellen valt over sokken? Wij wel! We zijn namelijk niet voor niks de sokken expert en weten daarom echt alles over sokken en beenmode. Ben je overtuigd en wil je zelf bamboe sokken proberen? Koop dan online jouw bamboe herensokken of bamboe damessokken bij Websocks! Sokken bestellen doe je bij Websocks: de sokkenwereld aan je voeten!

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »